U bevindt zich hier : Pluktuin

 

Onze Bloemenpluktuin

  

In onze kleurige zomerbloemenpluktuin in alle rust lekker ronddwalen en de mooiste bloemen kiezen voor een boeket. Ook dat is mogelijk op Jopies Groene Wereld. Natuurlijk genieten van alles wat om u heen bloeit.

Zelf uw boeket plukken.
De pluktuin is open vanaf de laatste zaterdag in juni.

De pluktuin hebben wij dit jaar nog verder uitgebreid en biedt nu keuze uit veel verschillende soorten bloemen. Het leuke is dat u hier veel soorten zult tegenkomen, die u niet in een bloemenwinkel tegenkomt. Er staan veel vaste planten zoals Vrouwenmantel, Verbena, Salvia, Delphinium, mooie Kniphofia's of Vuurpijlen. Maar ook een ruime keus aan eenjarige soorten waaronder Zonnebloem, Leeuwebekken,  etc.. Ook bollen en knollen zoals Dahlia ontbreken niet.

Werkwijze boeket plukken.

U krijgt van ons een een plukmand en een allesknipper. U kunt het boeket zelf plukken en schikken. U kunt de door u geplukte bloemen ook door ons laten schikken tot een boeket. De prijs van het boeket is afhankelijk van de grootte van het boeket.

Openingstijden:

Woensdag & vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 17.00 uur.

Entree: € 1,-  per persoon.
Wanneer u een boeket plukt hoeft u geen entree te betalen

 

In juni tot en met september organiseren wij speciale  ENJOY bloemplukavonden

Na de koffie/thee met wat lekkers volgt een rondleiding door onze bloemenpluktuin. Vervolgens gaat iedereen zelf plukken en maken we gezamenlijk een uniek korenschoof gebonden boeket om mee te nemen naar huis.

Koffie/thee met lekkernijen

Kosten € 15,-  inclusief boeket

Minimaal 10 personen

aanvang 19.30 uur


.